Apicas prestanda-blogg

Senaste inom it-trender, undersökningar och prestandatips

[Infographic] Är din webbsida redo för julhandeln?

Förra året visade vårt Web Performance index att vissa e-handlare inte lyckades helt när det kom till e-handelevent som Cyber Monday. Eftersom man räknar med att summan som spenderas online kommer att öka med 56% under de närmsta fem åren bör det ligga högst på din agenda att säkerställa att din sajt kan prestera på topp under perioder med mycket trafik. Kolla in vår infographic nedan för att se hur mycket i intäkter företag kan förlora om de inte är väl förberedda inför jullasten.

Kolla in vårt webbinarium om du vill lära dig mer om hur din webbsida kan skalas för att kunna ta emot miljoner av online-besökare i år: Best Practices for Successful Holiday Load Testing

 

Apica-holiday-readiness

New Call-to-action

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *