Prestandatesta & kvalitetssäkra webb

Sex av tio svenskar har någon gång avbrutit ett köp för att på internet på grund av att det har varit för krångligt eller tagit för lång tid

Anpassa din webbplats prestanda till dina affärsmål genom att göra prestandatestning och monitorering till en integrerad del av dina implementerings- och testrutiner.

Börja lasttesta idag, starta ett kostnadsfritt testkonto och få tillgång till Apicas webbaserade lasttestportal i 30 dagar, ingen installation eller systempåverkan. Lasttesta din webbplats upp till 100 samtidiga användare, analysera resultat och ta ut rapporter.

Ta del av erbjudande genom att fylla i formuläret

MktoForms2.loadForm("//app-sj07.marketo.com", "157-CRZ-055", 474);
load testing

Testning och optimering för Content Management System

De flesta användare förväntar sig en svarstid under 3 sekunder annars tenderar de till att lämna webbplatsen. Det kan vara en stor utmaning att leverera innehåll tillräckligt snabbt för att tillmötesgå besökarnas behov. Dagens CMS-system är ofta avancerade och innehåller en hel del omfattande funktioner som inloggningsfunktionalitet, e-handelstransaktioner etc. Webbplatser med tungt innehåll som media- och nyhetssidor strävar efter hög prestanda. Det finns många komponenter som måste fungera hela vägen från servern till besökaren.

CMS

Apica har lång erfarenhet av att lasttesta CMS-platformar. Apica har möjligheten att lasttesta ditt CMS-projekt på bara några veckor och presentera en skriftlig och muntlig rapport för hur prestandan ska optimeras, användarupplevelsen förbättras och förslag på åtgärder för att optimera svarstider.

Läs användarvillkoren, kontakta oss om du har några frågor. Genom att ta del av detta erbjudande, godkänner du att vara bunden av dessa villkor för detta erbjudande.

Läs mer om Apica LoadTest SelfService och hur Thomas Cook Northern Europe säkrar webbprestanda och leverans med Apica, ladda ner case study här.